TILBAGE

     

Store tanker fra et ungt menneske

     
Den 28/7 kom jeg hen til Lone og Ralf i Haderslev , Lone og ralf har et skib der hedder Sydkorset dejligt skib . I starten der jeg hørte om Sydkorset tænkte jeg, at jeg skal ikke sejle nogle steder men kom så ned på skibet en onsdag tror jeg det var og skulle så være der nede i et par timer med chris og ralf og lone.Jeg fik et andet syn af skibet og mennersker på båden, de var så sjove og havde humor og godt humør , lige det jeg havde brug for. vi fik snakket om lidt af hvert .Lige pludselig kommer der bare en tanke det er det her jeg skal for at komme vidre , og der beslutter jeg mig så for at det er det jeg skal. Det siger jeg så inden jeg skal tilbage til Koglen. Og så tilbage til den 28/7, Det starter med jeg kommer ned på skibet først , men så skal vi så op til lone og ralf og ha kage og en kop kaffe inden min far skal hjem.  

Jeg lære hurtig og falde til ved dem synes jeg og som jeg har sagt før de er nogle søde mennersker, selvfølgelig kan de blive sur men kan alle Sku.
Er sikker på de for et godt indtryk af mig for starten for jeg er sku en sød dreng selv om jeg har leget lidt røver og sådan noget Pjat !
jeg kan godt tage ved og hjælpe , men har jeg bare ik vist overfor særlig mange mennersker sådan en som min far burde jeg nok have hjulpet lidt mere han har altid været der for mig, selv om jeg synes han var en skovl af og til, han vil kun mig det bedste.
Men det er det med at forstå forældres meninger og alt det der
Den første tur jeg sejlede med sydkorset var til Svendborg det var en rigtig god tur dejlig varm , vi havde det hyggeligt .
Stille og rolig tur men det var sku dejligt og mærke hvordan det var vi lagde i bedding i 3 uger i svendborg det trak ud for der var lidt mere galt ind de havde regnet med.Den første aften vi var i svendborg far vi ude og spise lidt lone's far var der og lones dreng jacob så var ralf chris kristian og jeg os.

 
Vi sku bo i sommerhus i en uge og vi var til lidt rock og jeg mødte en Pige der hed simone , og der var lidt flirt mellem os jeg synes hun var en kanon pige og jeg synes vi havde en kanon uge sammen lone ralf chris og jeg christian var der kun et par dage.Der vi kom hjem fra svendborg fik vi gjordt en masse rent i lejligheden og skibet os, og jeg begyndte og snakke med simone og vi begyndte så og være kæreste men det holdte kun 2-3 uger men hun er sku en sød pige/dejlig!.
og jeg synes jeg begyndte og få et tættere forhold til lone Ralf og chris , de er nogle mennersker man kan sige alt til og vi skal nok blive kanon gode venner, vi har det mega skægt sammen vi har kun det skæg vi selv sidder på IKKE LONE? :D.
Men så kommer dagen hvor man skal sige farvel Den 9/9 skulle vi sejle fra haderslev og så kommer alles familier og siger farvel , jeg havde det dårligt inde i kunne mærke tåene presse på der jeg skulle sejle men det gik fint synes jeg men det var meget træls og sige farvel men ved jeg kommer igen så det går sku nok det hele.
Vi skulle starte med at sejle til sønderborg sidste stop inden vi skulle ud af danmark og der kom Thomas forældre og brødre/søstre og sagde farvel , det var jo godt for ham ,
Og dagen efter skulle vi sejle Til kiel og dagen efter sejlede vi til rensborg, det var fedt nok og sejle igennem kieler kanalen der var rigtig store skibe. og smuk natur og mange færger :P hehe.
Cuxhaven er næste Stop, Jeg synes det har været en fin tur men er blevet lidt forkølet og sådan noget , men det går nok ,men savner dem derhjemme , og kommer jeg til at gøre hele turen , men det styrker vel os forholdet til nogle personer at jeg skal være væk i et stykke tid, og den her tur kommer til at gøre mig meget moden/voksen og jeg vil bare generelt Ændre mig det noget positivt , og min indstilling til at gennem føre det her er på 90% og de sidste 10 % vil jeg ik bruge for hvis jeg kommer til at fortryde at jeg skrev 100 så kan man altid trække 10 fra uden der er nogle der undre sig hehe , ej . Men det går kanon godt selve turen har bare været god men glæder mig til det bliver lidt varmere , det sku lidt koldt synes men sårn er det jo !
     

TILBAGE