TILBAGE

     

Jeg vil videre med mit liv....

     
Det hele startede for ca. 1 måned siden, jeg havde været ude og ture i et par dage. Så kommer jeg hjem, for at få noget at spise. hvor menningen var at jeg bare skulle spise og så videre , hehe men så langt kom jeg aldrig lige hvor jeg skulle til at komme afsted kommer min far , jeg tænker bare pis nu kommer jeg ingen vejne.
men jo det gjorde jeg men det vender jeg tilbage til senere.
når ja min far kom hjem så siger han at vi lige skal snakke om nogle meget vigtige ting, når ja tænker jeg hvor slemt kan det være. Men jo , så han begynder at snakke om hvor meget jeg ødelægger ved at lave alt det lort jeg laver , og jeg bliver bare mere og mere træt i hovedet.
 

Og efter et par minutter begynder han at snakke om den eller anden dum båd , og der går en halv time der går en time hvor han bare sidder og snakker om den dumme båd og til sidst kan jeg ikk klare det mere. som sagt jeg havde været ude og ture så jeg var lidt du ved , rundt på guldvet så jeg stiller mig op og råber af min far ang hvad fanden han kunne bilde sig ind og forslå at jeg bare skal tage afsted i et år og så bare ligge alt bag mig, så jeg går i selvsving og råber endnu mere at han bare skulle fucke af og aldrig vise sig mere og jeg ved næsten eller ikk hva jeg alt sagde til ham.
Så jeg tog det sidste jeg havde og sagde til ham min mor og min søster at jeg ikk ville komme tilbage mere ALDRIG! men først skllue jeg lige op og forklare min bror hva det vare vi råbte om og bare sige en lille hvid løgn at jeg bare lige skulle sove over ved en af mine kammerater og så kommer jeg hjem imorgen igen og min bror nikker bare og siger okay thomas farvel.
jeg tager mine ting og går.
så går der en dag der går to dage der går en uge og tilsidst i min anden uge der går det galt, jeg får for meget indenbors så jeg ligger og tåger rundt inde på JF i sønderborg, og politiet kommer og henter mig jeg bliver kørt hjem og jeg ved faktisk ikk hvad der var sket før jeg får det fortalt af min far.

  Når ja jeg fik det så meget dårligt fordi jeg havde bare sgtoppet mig med robber og hormonpiller så det var ikk så skide godt, men okay jeg kommer til mig selv igen et par dage senere, så går jeg hen til min far og mumlere lidt til at starte med og siger undskyld så spørger min far hva var det du sagde mumler igen Undskyld og han spørger igen hva sagde du lige, og så råber jeg med en tåre i øjn krågen UNDSKYLD JEG HAR VÆRET ET DUMT SVIN OVER FOR JER UNDSKYLD FORHELVEDE, og jeg bryder sammen efter jeg har sagt det , jeg tror aldrig jeg har været så ked af det som jeg var den dag.SÅ da jeg var gået til ro og fået grædt færdig spørger jeg så min far hva det var han alt sagde den dag jeg var hjemme sidst
så starter han igen ed at fortælle om SYDKORSET...
Da vi så har snakket et par timer begynder jeg at syntes mere og mere om det men jeg var stadig meget usikker på min sag. Men hva fanden jeg kom hjem den sidste uge før jeg skulle til haderslev og bo til vi skulle af sted det var allerede hårdt den dag jeg blev sat af nede ved skibet og se mine forældre og mine søskende tage afsted, men det var nu ikk det hårdeste af alt det hårdeste var stadigvæk i haderslev da vi tog afsted alle de andres familier stod der og vinkede og nogle af dem der var kede af det at deres søn ,bror ,storebror, far og mor der skuller være hjemmefra så længe.
jeg mig jeg står der helt alene så bare bliver mere og mere ked indeni , men jeg ville ikk vise det så jeg smiler bare og vinker til de andre og gjorde så det så ud som om jeg var rigtig glad men nej starten var jeg meget ked af det men det er ved af være slut nu da vi allerede har været i kiel holdenau, rensborg og nu er vi lige sejlet fra brunsbüttel og nu hvor vi er på ved til cuxhafen det skal nok blive spændene men vi har jo også fået peder ombord i sønderborg , men set er squ også den mærkelig fisk det sys jeg squ. og så får vi nok en der hedder john på i cuxhafen og så finder jeg jo ud af hva han er for en. men det jeg nok regner med at ville få ud af det er det er nok at jeg bliver stoffri og så vil jeg nok begynde i lære ved mit gamle praktik sted i guderup ved henrik det er squ en fin fyr ham kan jeg godt lige og det er ikk bare det at det er et arbejde jeg sys også det skal være sjovt at lave det stykke arbejde som man nu vil have . men så vil jeg også prøve alt hva jeg kan for at får det mest`"normale" liv jeg nu kan få ud af det som jeg nu har tilbage, jeg forventer af det her jeg har gang i at jeg får det ved ste ud af mit liv som jeg nu kan og jeg jeg kommer til at behandle min far , mor og søster ordenligt for det har jeg ikke været så forbandet god til de sidste par år.
     

TILBAGE