TILBAGE

     

Nicolais første rigtige sejltur

     
Sejl turen har været fin, på et tidspunkt var der rigtig mange bølger.
Tror der var et par stykker der fik det dårlig jeg var en af dem jeg synes det var slemt , det var os de første rigtige bølger jeg havde sejlt i men så sejlede vi så til borkum.
Så vi ikke skulle sejle mere i det vejr,
men der har været en del motor stop og det er har selvfølgelig været lidt træls. For man tænker lidt på om den lige pludselig ikke vil starte mere, men det gjorde den jo så heldigvis så det er jo godt nok.
Når man sejler laver man ikke andet ind og sove og æde og have skole når man ikke har vagt, så det er bare stille og rolig.
vagterne kan os være kedelig især hvis man har vagt med en der er total kedelig, men det sjovt og have vagt med john .
Han er sQ en god mand det må man sige, han var god og snakke med.Jeg synes ikke det er sjovt og sejle hele tiden for nogle gange falder man ikke i søvn fordi der er mange bølger.
Men udover det synes jeg det er hyggeligt og sjovt og sejle bare der ikke er så mange bølger så køre det bare,
synes det var fedt nok og komme ind til amsterdam og se lidt af byen når man har hørt så meget om den, ja luderne var der og kaffebaerne var der det var sjovt nok og se.
 

vi havde sku en hyggelig dag vi fejrede min fødselsdag derinde og spiste god aftensmad så det er jo godt nok ! ,
biscayen var meget mild der vi sejlede igennem og man kunn have en vagt på 4 timer uden at se et skib men man skal alligevel lige holde øje om der er noget . for dem der er på vagt har jo ansvaret for dem der ligger og sover at der ikke sker noget med skibet og os allesammen, ligesom den dag jeg og john havde vagt og det blev fuldstændig Tåget man kunne ikke se en skid men man skal fandme prøve og se om man kan se lidt eller høre , og der nytter det heller ikke noget og være mega træt man skal være frisk for man har jo ansvaret for dem der ligger og sover og de stoler på vi gør det godt.
Men vi kom fint ind til La courna det var kanon varmt der vi kom ind, det var sku fedt og komme til et sted man aldrig har været før.

  Der vi kommer ind skal der jo gøres rent og alt det der som vi plejer og gøre når vi kommer i en ny havn, vi kommer en fredag og john tager hjem om mandagen for han skal hjem og passe sit arbejde ,
men det er sku dejligt hernede i spanien det rigtig varmt når soler står højt på himlen , for om morgen kan det fandme godt være koldt.
Men det gør ikke noget for om eftermiddagen er det sku varmt ,
damerne er sku os pæne hernede, vi har været ude og kigge på en kirke i santiago det var mega stort det må man sige.
Vi har os været på et musseum og været i et tårn , museumet var det sjoveste , så det, men vi hygger os og det er jo godt nok og går i skole og arbejder,så det er fin nok,
 
     

TILBAGE