TILBAGE

     

14 år og ovenpå......

     
"Lige nu er vi imellem 2 ø'er ved Grand Canaria. Jeg har ikke været søsyg på hele turen, jeg har endda lavet pandekager for en time siden!"
     
Da vi var på vej fra Vigo, var jeg meget søsyg og jeg ville gerne i land. John og Jonas lavede god mad på hele turen så der var da noget godt ved det. Da jeg vågnede torsdagen efter lørdagen, lå vi helt stille, jeg gik ud og vi lå i Marokko rettere sagt Agadir! Vi ventede på at immigrationsmyndighederne kom og stemplede vores pas, så vi kunne gå i land. Vi gik gennem byen og op på et hotel hvor at Johns bedste ven Mustapha boede. Han havde været gift i 12 dage da vi mødte ham og hans kone.  

Vi aftalte at vi lige skulle rengøre skibet og alt det der og så ville vi komme op til ham i Imintanout, hvor han bor med sin kone Najet og hans bror Abdel tiff. Den næste dag tog vi derop og vi var spændte! Vi kom ind og da sad de og spiste frokost, vi fik bare lidt brød og kager bagefter. Tiden gik og så kom der gæster, de kyssede os på kinden og det er jeg ikke vandt til så det var lidt underligt. Om aftenen fik vi aftensmad som bestod af et kæmpe fad med couscous med 2 kyllinger og lidt brød og så sidder man i en rundkreds og tager brød og skubber alt op på brødet og så spiser man det og man bruger kun højre hånd for den venstre tørrer man røv med fordi de ikke bruger toilet papir.
     

  Den første bryllupsdag stod på at bruden skulle have henna på som er en slags tatovering, mændene sidder oven på og spiser først og derefter får kvinderne mad så det er fint. Næste dag sidder mændene og spiser ovenpå og damerne nedenunder på samme tid og så bliver bruden danset ind på en sølvstol og så sætter hun og brudgommen sig i en stol og sidder der i en time hvor at de går ud og får nyt tøj på, Ca. 5 styks. Imens danser alle sammen i rundkreds og jeg har aldrig prøvet noget sjovere og hyggeligere nogensinde! Kl 2 - 3 gik resten af Sydkorset hjem men jeg blev med Abdel tiff og så mere indtil kl 6 det var sjovt!

Den næste dag tog vi til Marrachesh og så souk'en og den store plads hvor der er slangetæmmere og så om aftenen tog vi ud og hentede Peder politimand og tog ned på båden og sov! Den næste dag havde Chris fødselsdag så da vi vågnede gik vi ind på kammeret og sang fødselsdags sang for ham det var rigtigt hyggeligt, også da han pakkede gaver op. Den næste dag sejlede vi til Tenerife og det var en hyggelig tur der var ikke nogen bølger overhovedet.
 

TILBAGE