TILBAGE

     

Fra Danmark til Disneyland

     
Hej allesammen nu vil jeg lige fortælle en lille historie om min tur med SYDKORSET.
     
Vi sejlede fra haderslev til svendborg. Da vi kom til Svendborg skulle vi have lavet generatoren og noget andet jeg ikke lige kan huske jo vi skulle have en med der hed micheal. Så efter alt var ordnet tog vi til marstal. i marstal skulle vi have lavet watermaker men den fik vi ikke lavet af lige vel ved ikke lige hvorfor men så fuckede generatoren af igen så vi skulle til Svandborg igen igen. så fik vi den laved der igen så efter vi var færdige med Svendborg tog vi så til Kiel og i Kiel skulle vi igenem kilerkanalen.
På vej genem kanalen stoppede vi i Bunsbütel, og i Cuxhafen, og efter Cuxhafen skulle vi unge ikke sejle mere et stykke tid fordi at det var dårlig vejret ude på vandet, så mig Tilde,Sebbo,Morten og Lone tog af sted til en lufthavn med en busogså fløj vi til La-Coruña og det var meningen at Ralph og john skulle komme til La.Coruña, men kunne de ikke fordi de havede motor problemer så de tog til Cherbourg i Frankrig og efter de havede ordnet alt hva de skulle så tog john hjem til Evy. Og Ralph tog til La-Coruña for at holde jul med mig,Tilde, Sebbo, Morten,Lone og Pernille også var Chris kommet.
 

  Og vi havede fået en playstosion 2 den spillede vi meget på.
vi havede det meget sjovt når vi spillede playstastion sammen. Der var et hamster-spil og et bil-spil og et gætte-spil og vi var også meget nede i et center som hed Garrefour. Der var en spillehal der var vi meget inde for at spille mod hinanden der var alle mulige spille maskiner det var meget sjovt vi var også tit inde og kigge på tøj og i en dyr handel de havede hunde i dur og slangerog sådan noget og vi var også på museum og vi var oppe og se et old gamelt fyrtårnet det var grineren nok der var mega mange trapper op til til toppen af tårnet og vi var ude at se et sted hvor de havede mange flotte fisk og hajer og søannemoner og en masse andre ting og sager og vi holdt jul og nytår der så. Det var godt nok.
Efter La-coruña tog vi til paris hvor vi lejede en bil og så kørte vi ud til en gård vi skulle bo på og der var svømmingpool og så havde vi et æsel ude bagved, det var meget sødtog vi gav den græs også gik vi ind igen og så vi også 2 dage i Disneyland hvor vi alle sammen tog ud og vi havede det sjovt......
     

TILBAGE