TILBAGE

     

En 9-årigs oplevelser

     

 

  Dette er Sydkorset med sejl på den ene side.
Det har Lone eller Far taget.

Jeg sidder her i La Coruña med Lone, Sebastian, Christian og Morten.
Det var meningen at Far og john skulle sejle her til La Coruña. Vi skulle her over først fordi at der var for store bølger til at vi måtte sejle med.

Assens skibsværft har ikke gjort deres abejde godt nok.
Der er sket mange ting på SYDKORSET.
     
Dette er i sanktsjakobs kirke som ligger i santijako.
Jeg har været der. Det er meget flot. Mig og lone vi var ved deres museum. Der var flotte ting. DER VAR TING UD AF ÆGTE GULD! Og der var vævet tæpper. De vævet tæpper var meget flotter. Vi så også rigtig, rigtig gamle mønter. der var mønter som var over totusind år gamle. Alle de gamle mønter var helt slidt op. de var helt tynde og man kunne ikke se det der var på. det syndes jeg var lidt synd. Alteret var kun af ægte guld. DET VAR BARE SÅ FLOT!
Lone tog også mange billeder af alteret hun synes det var meget flot.
Det her er fra kirken det var hyggeligt at være der. Det var også sjovt at se sankt-jakobs grav. Det var et flot alter de havde det var af ægte guld jeg fik lov til at røre ved det. Der var også engle rundt omkring med guld-tøj på og det var ægte guld kan i tro. Vi så mange af dem der går de lange ture til santiago og til santi-jakobs-kirken. Og så får de en musling med et slags sværd på. Lone hun købte en til os værd.
Vi mødte nogle der kom fra Texas. Tænk de var gået helt fra Texas.
 

     

  Det her er Sebastian. Det her billede har lone taget. Det er et meget sjovt billede.
Jeg syndes at det ligner Sebastians ægte familie "griner".
Det er meget, meget, meget, meget hyggeligt her i La Coruña. Det er hyggeligt her i den her lelighed som vi har lånt. Lone har været meget sød på et tidspunkt fordi hun købte en playstation2 til os børn. Hun købte også nogle playstation2spil til os og der var: NEED FOR SPEED, BUZZ med sport og er spansk og det amindelige BUZZ.
     
 hej hej. Det her er et slags havdyr. Det var hyggeligt i akvariet. Vi spiste og fik noget at drikke. Det var hyggeligt at være der. De havde også sæler. Der var cirka 3-4 af dem. Der var store bølger den dag. Mig, Sebbo og Christian fandt et sted hvor vi stod og kiggede ud over vandet. Det var udenfor på en slags bro og der sprøjtede op på et tidspunkt kom der en kæmpe bølge og det sprøjtede så højt op at jeg blev plask våd fordi at jeg ikke nåede at vende mig om.  

 

     

  Det her er de rejer vi har købt til rejecocktail som forret. I skal lige vide at et kg. koster 70 euro her i Spanien. Det var meget uhyggeligt syntes Ralli min far og det syntes Lone også. Det syntes jeg faktisk også. Der kom ikke så mange som vi havdetroet men der kom en portion til hver. Det var en rigtig god jule aften.
     
Her er vi i tog på vej til Paris og Disney-land. Vi fik croissanter og chokolade og bolcer og vand og sandwiches. Det var hyggeligt i toget. Jeg sov meget af tiden. Der var høretelefoner. På et tidspunkt skulle jeg på wc. På vejen var der masser af plasser uden nogle mennesker. Men hvor der lå høretelefoner så dem tog jeg altså. Men ikke alle. Jeg skulle tisse to gange så det ændte med at jeg havde 15 styk.  

     

 

   Det her er jo Sully fra MONSTERS INC! Det var sjovt at møde ham! Han rakte sin hånd ud til min hånd. Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Så ga´ hånden og det var en stor hånd han havde. han var meget blød. det var meget sjovt i disneyland.
     
 Det her er jo så Minnie Mouse! Det er et godt billede jeg har det som bagrund. Det er også meget sødt. Lige på et tidspunkt der kom alle figurene. Også sagde Chris aj se der kommmer Anders And og der kommer Anders Sine og så videre. Og lige da PLUTO kom ud og Chris fik øje på ham råbte Chris " DER ER PLUTO!" og så løb vi alle imellem alle menneskerne.
jeg har prøvet en rutsjebane som hed space mounter mission 2. den var rigtig sjov der var lub i. Jeg har prøvet en som var meget mere end dobbelt så vild som THORS HAMMER! Den startede med at der var en der talte ned 3 2 1 go! og der fuld knald på og der var hele tiden fuld knald på. Og næsten hele tiden lub og man var inde i et slags hus hvor der blinkede med lys og og den var speceil fordi der var rokcmusik imens man kørte. Og den hed ROLLER COASTER
 

     
     

TILBAGE