TILBAGE

     

Sightseeing på Sicilien

     
Så er vi kommet til Trapani som ligger på Sicilien, byen Trapani ligger ved siden af Palermo.
Vi har lige haft lejet en bil, som vi har kørt rundt i og vært ud og se en masse.
Vi har vært i Palermo, for at se Mafias by, Det var en stor, smuk, ødelagt by med masse af mennesker, biler og knallert. Det er en meget larmende by, men alligevel en smuk by.
Vi var rundt i hele byen, det var vi en hel dag.
 

 

Vi har også vært oppe på Etna, meget fascinerende, vi kærte først i bil op, og da vi var kommet lidt op skulle vi tage svævebanen op, vi sad i en vogn hvor der var plads til 6 personer, da vi havde kørt med den skulle vi over i nogle ombygget jeeps for at kunne komme næsten helt op til toppen, men vi kørte så vi en eksplosion, da vi var kommet helt op hvor vi skulle være skulle vi gå rundt med en guid, som fortale lidt om Etna.
Han fortale at Etna har vært i udbrud siden den 17. maj kl. 10 og vi var der den 18. så det var rigtig fedt at stå på en vulkan der var i udbrud. I tænker nok at der kom lava op når man siger den er i udbrud men det behøves der ikke at være, der kom bare en masse røg op.
Oppe på Etna der butikker, og der kan man købe alt muligt som er lave af lava.
Det var bare eksstram fedt.
Vi skulle den samme vej ned. Så det var også fedt nok.
Vi var oppe i ca. 3.000 meters højde.
Vi har vært også vært ud og se Salt miner, og fået lidt hav salt.


Da vi kom ind i haven tog vi den "forkerte" havn, men det var vel også meget godt, for der var der både bad og vaskemaskine, og det var der ikke i en "rigtige" havn.

 

  Trapani en stor by, de har en stor gågade, men det er ikke det eneste sted hvor der er butikker, for der er også en stor vej hvor der også kære biler, hvor der er mange flere butikker, så der er nok at vælge imellem.
De er meget venlig her på øen, jeg tro de var meget hårde en det vi har set, men det er det vel også om aften og alt det der, men det har vi ikke set noget af.
Og jeg havde jo læst en bog (Øje for øje) det er en krimi, og den handler om Mafiaen. Så jeg havde forvænte at vi skulle se lidt mere, eller hvad man nu siger.
Da vi skulle til Palermo, sagde de her på havnen at man ikke skulle holde sig ned på havnen eller ved tog station for der var der en del vold, så det må være rigtig at der er noget her på øen.

Det har vært rigtig fedt at være på Sicilien. Og nu skal vi videre til Malta.
 
     

TILBAGE