TILBAGE

     

Spansk eftersommer

     
Barcelona

Jeg tror det er den største by, vi har været i den er rigtig stor, men tror det er en utrolig fed by hvis man bare skal med vennerne derned, La Rambla er en stor gågade i Barcelona, der er mange mennersker, og der står mennersker der er farvet i hovedet, i forskelligt beklædninger. De har os en kæmpe catatral i barcelone som de har bygget på over 100 år som vi så os skulle se, kan godt forstå de har bygget så langtid på den som den ser ud, den er rigtig pæn, men det ser ikke ud til den bliver færdig nu her.
 

 

 

  Min far og stedmor kom os i Barcelona det var hyggeligt, dejligt og se sin far og stedmor igen, og vi havde os nogle hyggelig dage sammen, og de fik da os set en del de dage de var der, så det var jo godt.
Et par dage efter min far og stedmor tog hjem, blev jeg jo 18 og jeg fik en guitar af Ralph og Lone i fødselsdags gave, og det var en kanon gave, når man for sin egen guitar giver det os et skub til at køre hårde på, ikke fordi jeg føler mig tvunget til det overhovedet, men fordi det giver mere lyst og det er ens egen.
Men ellers var det hyggeligt i Barcelona, men os dejligt og komme væk derfra.
     
Santa pola
Var det næste sted vi tog hen, og her ligger vi så nu, og venter på vi kan komme vidre til cibaltar,
men her er det stille, dejligt, og der er 2 måneder til at jeg skal hjem, og jeg glæder mig rigtig meget,
og jeg vil sige at det fylder meget i min hver dag at jeg skal hjem, altså jeg bruger meget tid på og tænke på det men det er gode ting, så det er jo kun godt, Chris har os været her, det var dejligt og se den møgunge igen, han havde det godt og det gik fint derhjemme så det er rigtig godt for ham, synes det er fedt at han tager hjem og starter med skole, og køre på o.s.v. Men savner ham her, men alle skal jo vidre og det er os kun positivt helt klart. Vi har os været over og se Volvo ocean race, vi fik sagt farvel til Stefan Myralf. Og sagt hej til hans kone og børn, lidt sjovt og møde ham igen, sidste gang var på Lanza rote.
 

Jeg tror vi brugte 4 dage hvor vi kiggede de forskellig ting, og snakkede med Stefan Myralf når muligheden var der, den ene dag regnede det ekstremt, så vi var våde og trætte da vi vendte tilbage til skuden, men det var rigtig hyggelig imens Chris har været her, og vi har været over og se Volvo ocean race,
     

TILBAGE