.
 
 
 
   

TILBAGE

     

14. kapitel - Nytår i Santa Cruz

     
Dagene imellem jul og nytår blev brugt til at slappe af - spille kort og playstation, læse bøger og bare dalre rundt i Santa Cruz, der er en stille og rolig spansk by, og så få slebet på vores træ.

Og selvfølgelig et besøg i Marina Bar, hvor Victor tog rigtig godt imod El Capitan og hans besætning. Det er vores faste fodboldbar her - og det er jo vigtigt….

 

  Nytårsaften blev også gjort så dansk det næsten kunne blive. Med sønderjyske kålpølser, skinke, grønlangkål, hvide og brune kartofler, vin og øl så kan vi vist ikke komme nærmere. Jo noget manglede vi - nytårskrudt er forbudt for private her i Spanien. Det fandt vi tilfældigvis ud af, da vi spurgte en kommunal tjenestemand om vej til et fyrværkeriudsalg. Han kiggede helt bestyrtet på os, så vi valgte klogeligt at lade være med at få fat i noget af det "forbudte".
 
Derimod så vi det meste fantastiske nytårsfyrværkeri fra byen Santa Cruz til alle indbyggerne. Det varede mere end ½ time og vi så nogle kombinationer som vi aldrig har set tidligere - hjerter i hjerter, ringe i ringe osv.
Og så startede nytårskoncerten hernede på havnen, hvor vi havde førsteparket og masser af plads til at danse på. Så vi fik danset i mange timer til både Salsa, disco og rock - næste dag var vi godt ømme i benene.

På et skib har man jo aldrig rigtig fri, der er hele tiden noget man kan tage fat i, og lige nu er det vores træ i de to cockpits der bliver slebet og slebet og slebet….. Ja alle er fortsat helt lyse af støv hver aften, når arbejdet slutter. Efterhånden kan det ses mere og mere for vi står jo ude i solen mange timer, så huden begynder at få en mørkere kulør.

Men vi klager ikke over varmen - endnu - det er jo vinter hernede - de lokale går såmænd klædt i vinterstøvler, huer, halstørklæder og vanter, når vi andre tropper op i shorts og t-shirt.

Og så er vi begyndt at forberede uge 2, hvor vi får besøg af familie hjemme fra Danmark. Vi glæder os alle sammen for vi skal bo en uge oppe i bjergene alle sammen.
 

 

 

     

TILBAGE