.
 
 
 
   

TILBAGE

     

1. kapitel - Ferie og fødselsdag

     
Endelig oprandt dagen, hvor vi skulle hente alle vores børn (næsten alle - Janni er på jordomrejse) og mor og far. Vi stod klar nede i lufthavnen med flag og VIP skilt, da de kom ud med al deres bagage - godt trætte efter en lang rejse.

 

  Vi havde en pragtfuld uge, hvor der både var "efterjuleaften" med vores personlige julemand - Nicolai - og 100 års fødselsdag. Ja det med de 100 år skal tages helt bogstaveligt. Skipper er født den 09. Juli 1957 og Skipperkonen er født den 10. Juli 1958 - ikke at man kan se det på nogen af dem - men vupti, natten mellem den 9. og 10. Januar fyldte de altså 100 år tilsammen - og hvad er bedre end at fejre sådan en dag sammen med vores dejlige unger, ungernes kærester, forældre og drengene ombord.
 
Og det blev en herlig fest, med taler, gaver, sang og dans til langt ud på de små timer - den eneste, der gik tidligt i seng var skipper, såehhh det med alderen....

Vi fik også set en del af Tenerife, da vi kørte en lang tur hele vejen fra nord til syd. En anbefalelsesværdig tur, hvor vi prøvede at køre igennem skyerne og så toppen af Teide ovenpå en stor hvid sky. Madpakken nød vi i 35º varme midt i lavaørkenen.

Det blev også til et besøg i Loro Parque med mange flotte shows med delfiner, spækhuggere og søløver.

Under hele besøget hyggede vi os meget, vi spillede bordtennis, badede i poolen, spillede kort og playstation, drak kaffe, røg smøger, snakkede og nød i det hele taget besøget hjemmefra. Farmor blev nærmest behandlet som en dronning og vores anden skytsengel, Lones far, gik rigtigt rundt og hyggede sig - uha hvor vi alle glæder os til næste år, hvor vi gentager det hele.

Alting har jo en ende, og selv om en regnorm har to, ja så oprandt dagen hvor vi skulle tage afsked - vi havde nok allesammen en tanke om at gøre os små, kravle ned i en tændstikæske og flyve med hjem; men men men - en sømands lod er jo netop afsavnet og den store glæde ved gensynet, så det lever vi med og har det godt med.
 


 

 

     

TILBAGE