TILBAGE

     

14 år gammel og meget berejst

     
 Juleaften kom min mor sammen med Chris og det var dejligt at se min mor igen. Nede i Spanien tror jeg ikke man laver det rigtige juleaftens mad men det blev nu godt nok! Ris'ala'manden var ret slibrig og lignede mest en babys aftensmad men når det jo bare gjaldt om at finde mandelen. Chris fandt mandelen.

Nu er vi taget til Frankrig og først boede vi i nærheden af Paris så vi skulle jo op i Eiffel Tårnet og se Versailles og Louvre men bedst af alt Disneyland
 

 

     

  I Disneyland prøvede vi et teater hvor at Chris stod og dansede, oppe ved os til musikken, og så blev han hentet af en Disney mand og først troede vi at han vilde blive smidt ud men han tog ham op på scenen altså inden det begyndte og så dansede han for rigtig mange mennesker og de rockede mere med da Chris dansede end da Mickey og alle hans venner dansede haha
     
På vej til Disneyland glædede vi os rigtig meget og pludselig så vi portene til parkeringspladserne og vi var spændte og da vi havde betalt de 8 euro som det kostede (pyha) kom vi ind på parkerings-pladsen og vi parkerede meget tæt på Disneyland for der er ikke så mange om vinteren. Så da vi gik på vej derind var der nogle rulle-stier altså rulle-trapper bare en sti, vi gik og så så vi Disneyland men først var der nogle hvide telte slået op og som det er, må man ikke have mad (og våben) med ind i parken for man skal svinges til at spise på deres dyre restauranter men vi havde pakket flutes ned i tasken sammen med lidt slik så vi regnede jo at han ville smide det ud men nej han sagde bare "bon appetit" (flinkt) og lukkede os ind i køen til billetter og der stod vi i ret lang tid til vi fik billetterne men det var det værd og da vi kom ind så vi Minnie Mouse og hende skulle Chris have et kys med så vi stillede os i kø og Chris kom in først og han kyssede hende på kinden.  

     
Nu er vi taget til Cherbourg i nord Frankrig hvor at Omaha beach ligger og det var jo der D-dag foregik hvor at de gik i land så det var vi jo ude og se og der er også en helt vildt stor gravplads men hvide kors over det hele. Men inden havde vi set "Saving Private Ryan" som handler om D-dag og Omaha beach.
     
     

TILBAGE