TILBAGE

     

Ny på Sydkorset....

     
Hvordan er det at komme på Sydkorset?
Det er nyt, sjovt og spændene man kommer væk hjeme fra.
Men man savner vennerne og familien der hjeme. Vennerne synes det er snyd man er nede i varmen.
Man får nye venner og møder mange nye mensker og ser mange ting og prøver mange ting. Jeg synes det er fint her men det er hårdt at sejle.

Man tænker meget jeg tænker på hvad jeg har gjordt galt. Men det er min sidste sjangse for at få et godt liv. Jeg har lavet en masse lort det er jeg ik stoldt af. Jeg ville godt lave en del om på mit liv.
 

 


Da jeg blev smit ud af skolen viste de voksne ik hva de skulle gøre af mig. Så jeg gik hjeme i tre uger det gik mig på at jeg ikke viste hvad der skulle ske med mig. Så jeg blev sur på min bror og min mor. Da jeg fik af hvide jeg skulle ud og sejle blev jeg glad det ville min pleje far havde været glad for.

Da jeg kom ned til gran canaria havde jeg tænkt det som en ferie. Men det er jeg nu glad for det nu ikke er, det er godt med noget og lave, for livet er ikke en leg.

 

  Jeg har det godt med dem om bor på Sydkorset. Jeg havde troet jeg havde eget kammer med et bor, en stol, to skabe og en køje. Men jeg deler kammer med Chris og Nicolai men det er fint med hvad jeg har.

Jeg gik ikke i skole der hvor jeg gik før jeg var der bare for vennerne.
Jeg synes alle unge skulle havde sjangsen for at komme ud og sejle. Det er godt at komme væk fra baladen der hjemme.
Vennerne siger kom hjem men jeg siger det her er det beste for mig så det er det jeg skal.
Men jeg skal nok komme hjem
 
     

TILBAGE