TILBAGE

     

Middelhavet rundt

     
Så kom vi til Malta, en lille ø under Italien den er ikke så stor, der tog vi dykker certifikat det var vildt fedt at prøve, det gik godt vi klared det godt, så vi er jo dykker nu og vi var ude og dykke i det dybe vand.
Så kom vi til Procida der var godt at dykke der, der var så varmt man tror det var løgn, men en stille ø der var flot, store Svend og Tom kom og så hvordan vi havde og vi havde det da godt, så kom Sebbo og Tilde.
 

 

  Så tog vi til Rom og der sagde vi farvel til Chris og Sebbo det var en hyggelig aften men den var lidt øv, men vi sage også hej til Jacob, der var flot i Rom vi var inde og se Colocerum og sant peters kirke og et spring vand jeg ikke kan huske hvad hedder, det er nok turen vær for nogle, men ikke for mig jeg synes der var noget øv, det var ikke lige miq det der kultur noget.
Men så tog vi til Corsica der var fedt det er en flot ø den er ikke så stor men meget smuk, den har nogle flotte strande og en flot natur der var også godt at dykke der, men der er mange brændmænd.
På vej en til Bacalona så vi mange hvaler der kom op Nico så en skildpade.
 Også tog vi til Bacalona der er en fed by det var fedt, der var et godt tiovli som ikke var så stort og det har et godt spøgselehus der kunne skræmme en til døde, og vi var inde og se fodbold, med Baca og Santander det var vildt fedt at se det kunne jeg godt lide, og i Bacalona sage vi farvel til Jacob som tog hjem det var lidt syndt at han ikke kunne klare det he he.  

 

  Også tog vi til Santapola hvor vi er nu, det er verdens røv hul, det er en lille by i syd spanien, her er ikke så meget at lave men det går nok,vi var i Alicante og ske volvo ocenrace der mødte vi Stefan han var flink ham kunne jeg godt lide, men nu sker der ikke så meget mere det er fint nok for jeg har det godt men savner dem der hjemme men ellers godt så det går jeg tænker meget over hvad der sker der hjemme og om når jeg kommer hjem.
     

TILBAGE